Power PC III F2 ja FX8 9370

Malliesimerkit laadukkaista tietokonepaketeista. Myös muita kokoonpanoja vakiomallistossamme aina valmiina. Omien toiveiden huomioiminen myös mahdollista. Esimerkkien mukaiset paketit voivat vaihdella tilanteiden muuttuessa ja oikeus hinnan muutokseen pidetään.

Power PC III F2

Power PC III F2 perustuu AMD APU-suorittimiin. AMD:n APU-tuoteperheen prosessorit ovat suunnattu edullisiin ja vähän tehoa kuluttaviin laitteisiin kuten työkoneiksi, kotikoneiksi kevyeen pelaamiseen ja multimediaan. Prosessoreissa on myös DirectX 11 -rajapintaa tukeva grafiikkaohjain.

Kotelossa on kaksi 5.25" ja kaksi 3.5" laitepaikkaa. Näytönohjaimen päivityksen mahdollistaa PCI-E 16x-paikka. Laajennuskortteja varten laitteistossa on 2 PCI-paikkaa. Nopeiden oheislaitteiden toiminnan varmistaa 4 USB 2.0 -liitäntää, sekä neljä USB 3.0 liitäntää, kaksi edessä ja kaksi takana. Laitteesta löytyvät myös tuki monikanava-äänille, sekä 10/100/1000 Mbps verkkoliitäntä.

Power PC III FX8 9370

Power PC III FX8 perustuu AMD suorittimiin. AMD:n Athlon tuoteperheen prosessorit ovat sopivia kaikkeen kodin tietoteknisiin tarpeisiin, kuten työkoneiksi, kotikoneiksi vaativaan pelaamiseen ja multimediaan.

Kotelossa on kolme 5.25" ja neljä 3.5" laitepaikkaa. Näytönohjaimen päivityksen mahdollistaa 4 x PCI-e 2.0 16x-paikkaa. Laajennuskortteja varten laitteistossa on yksi PCI paikka ja yksi PCIe 2.0 x1. Nopeiden oheislaitteiden toiminnan varmistaa 8 USB 2.0 -liitäntää, sekä neljä USB 3.0 liitäntää, kaksi edessä ja kaksi takana. Laitteesta löytyvät myös tuki monikanava-äänille, sekä 10/100/1000 Mbps verkkoliitäntä.

Katso tästä tarkemmat tiedot:
PowerPC III F2
PowerPC III FX8 9370

Mahdolliset toimituskulut lisätään hintoihin.
(Huom. Varmista hinta soittamalla tai sähköpostitse!)