Palvelua

Tietokoneita, oheislaitteita, osia, tarvikkeita, yms. saa ostaa melkein jokaisesta kaupasta ja marketista, joka matkanvarrelle sattuu, niin myös meiltä. Näissä kaupoissa täytyy kuitenkin usein itse tietää mitä haluan ja minkälaisen haluan sekä kuljettaa se laite itse kotiin ja kasata siellä.

Meidän toimintamme poikkeaa kuitenkin valtaväylästä siten, että me ajattelemme asiakastamme muutenkin kuin rahan takia. Kun ostat meiltä jonkin laitteen, ei Sinun tarvitse tietää minkälainen laite on Sinulle sopiva ja mitä ominaisuuksia siinä pitää olla, me kerromme sen. Riittää kun tiedät kuka/ketkä sitä käyttävät ja vähän osviittaa minkälaista käyttöä sillä tulee olemaan.

Olemme ammattilaisia tällä alalla ja osaamme opastaa juuri Sinun tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan, edullisen laitteen. Tällöin et maksa turhista hienouksista mutta saat kuitenkin nykyajan vaatimuksia vastaavan tehokkaan laitteen ja vielä perustelut, miksi juuri tämä, näillä ominaisuuksilla!

Ota yhteyttä meihin, kun hankit jotain tietotekniikkaa tai kodin elektroniikkaa, se kannattaa etkä pety kaupanteon jälkeen!
Perusideamme ja toimintamme perustuu yhteen sanaan:

PALVELUA