Myyntiehdot

Toistaiseksi otamme tilauksia vastaan sähköpostilla, puhelimitse tai tekstiviestillä sekä Skypellä. Tilauksen saavuttua lähetämme tilausvahvistuksen ja tarkistetun hinnan sekä annamme pankkiyhteyden, johon tilaus maksetaan. Yrityksille ja yhteisöille voimme eri sopimuksesta myydä myös laskulla.

Tuotteet toimitetaan sopimuksen mukaan joko postitse, Schenker Expressillä tai omana kuljetuksenamme suoraan asiakkaalle. Yksittäiset komponentit toimitetaan vain postitse valintanne mukaan joko 14- tai 16-pakettina tai matkahuollon kautta.
Myös nouto Kleimolantieltä on mahdollista.
Postista noutamatta jätetty paketti ei ole peruste kaupan purulle, vaan tällöin veloitamme kohtuulliset toimitus- ja palautuskulut. Kauppa voidaan purkaa mikäli tuotteet olivat viallisia. Konepakettien toimitusaika on 3-5 arkipäivää ja komponenttien 1-3 päivää.

Tilaus astuu voimaan kun kauppasumma kokonaisuudessaan on maksettu ja näkyy pankkitilillämme ellei muuta erikseen sovita. Toistaiseksi emme myy postiennakolla. Kaikkiin hintoihin sisältyy voimassa oleva arvonlisävero, ellei toisin ole mainittu. Konepakettien ja kannettavien hintoihin sisältyvät myös toimituskulut..

Oikeus hinnanmuutoksiin pidetään.

Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä!